Escalada... E mai mult decât un sport, un hobby, sau un stil de viață.
E o stare de spirit.
Un mic ragaz de meditație pentru orice suflet hoinar.
 
 
Untitled document

Clubul sportiv Gecko va invita la sala de catarat, un proiect sportiv si ecologic ca alternativa de petrecere a timpului liber. Va propunem sa redescoperim impreuna importanta practicarii escaladei in timpul liber, atat pentru dezvoltarea fizica cat si pentru cea psihica.

Panoul de catarat este realizat la standarde internationale, cu urmatoarele caracteristici:
- suprafata utila a salii: 150 mp
- suprafata destinata escaladei: 230 mp
- diverse inclinatii, de la verticala pana la surplombe, de 5, 10, 15, 20, 40 grade
- Sala dispune de peste 1500 de prize si volume.
- o varietate de module de escalada cu inaltimea de: 3.30 si 4.50 m
- manse de catarat (top rope) + boludering
- suprafata salii este acoperita cu saltea monobloc cu intre 20-30 cm grosime
- toaleta si vestiare (fete si baieti) cu cate 18 dulapuri cu inchizatoare
- placi de antrenament specific
- zona destinata copiilor este permament supravegheata de catre personalul de specialitate


Despre clubul sportiv Gecko

Clubul sportiv Gecko isi propune sa se implice activ in promovarea escaladei ca modalitate de petrecere a timpului liber. In acest scop ne ocupam cu organizarea cursurilor de escalada, organizarea taberelor, construirea si montarea peretilor de escalada la diverse evenimente si chiar organizarea de teambuildinguri in sala de escalada.

Planurile clubului sportiv Gecko:
- Promovarea escaladei ca modalitate de petrecere a timpului liber
- Descoperirea si sustinerea tinerelor talente
- Amenajarea a cat mai multe trasee de escalada sportiva
- Organizarea de evenimente dedicate escaladei


Principiile Clubului sportiv Gecko

Promovam escalada
Atunci cand am inceput acest proiect, ne-am propus in primul rand sa impartasim celor din jur cunostintele noastre despre escalada. Iubim escalada si dorim sa o promovam in randul copiilor si al adultilor prin toate mijloacele de care dispunem

Incurajam practicarea corecta a escaladei
Odata cu aparitia si raspandirea internetului, informatiile sunt mult mai accesibile, procesul de invatare este facilitat, asadar nu putem sa nu profitam de acest mediu de comunicare. Dorim sa elaboram o metoda cat mai accesibila si utila de invatare si sa incurajam formarea unor deprinderi cat mai corecte ale miscarilor specifice escaladei. Avand in vedere ca punem accent in primul rand pe siguranta, credem ca este vitala insusirea corecta a tehnicilor de securitate specifice.

Protejam natura
Incercam sa protejam natura si sa educam responsabilitatea tinerilor in acest sens. Toti practicantii escaladei iubesc si respecta natura si ne dorim sa propagam aceasta etica in randul tuturor celor care practica iesirile in aer liber.

Promovam beneficiile escaladei
Cunoscand si practicand escalada de mai multi ani, stim care sunt beneficiile pe care le aduce si ne dorim sa impartasim aceaste beneficii cu toti cei din jur. Escalada este in primul rand un sport placut, unde se pot lega prietenii pe viata, dar este in acelasi timp un sport care aduce nenumarate beneficii fizice, morale si psihologice.

Escalada ajuta la cresterea resposabilitatii pentru mediul inconjurator si pentru coechipieri, cresterea increderii in sine si in altii, dezvoltare fizica armonioasa, detasarea de stresul cotidian, o mai buna organizare a timpului si cresterea capacitatii de depasire a unor obstacole. 
 
 
Copyright © 2018 GeckoClimb - Toate drepturile rezervate